İş İngilizcesi

Başlık: İş İngilizcesi | Kolay | Hızlı | Ucuz

Anahtar kelimeler: İş İngilizcesi, kolay İş İngilizcesi, ucuz İş İngilizcesi, hızlı İş İngilizcesi

Tanım: İş İngilizcesi öğreten uygulamaların pek çok hedefi vardır. İlk önce küreselleşen dünyaya adapte olabilmenizi, aynı doğrultuda meslektaşlarınızla rahatça konuşabilmenizi isterler.

 

Günümüzde İş İngilizcesi olarak duyduğumuz bu kavram pek çok anlam ifade edebilir. Unutmamak gerekir ki İngilizce tek bir dildir.                   

Çalışma ortamında yaygınlıkla kullanılan ve çalışanlar ile yöneticiler arasında kendi özel pozisyonlarını, iş tanımlarını belirledikleri bu alan İş için İngilizce terimiyle açıklanabilir. Sektörden sektöre ve kullanıcıların iletişim becerisine göre değişebilir. Dil öğesi olarak günlük dil ile arasında fark yoktur. Sadece çalışma ortamında kullanılan daha kısaltma ve pratik kavramlar vardır. Dil öğrenmek isteyen bir bireyin ilk önce genel seviyesini yükseltmesi gerekir ve ardından da beceri ve çabalarla çalışma hayatında kullanılan pratik kavramları yani İş İngilizcesini öğrenmesi daha doğru olacaktır. İş İngilizcesi, profesyonel olmanın gerektirdiği sunum teknikleri, raporlama biçimleri, akıcılık, yazışma ve telefon görüşmelerinde lazım olan zengin kavramlar üzerinde durur. Bu konu hakkında Dünya’nın dört bir yanında size eğitim veren kurslar bulunmaktadır. Bu programların amacı sizin uluslararası anlamda kendinizi ifade edebilmenizi sağlamaktır. Ekip çalışması yapmada, farklı iş kültürlerini anlamada, pazarlık yeteneği kazandırmada ve diğer ülkelerle iyi ilişkiler kurabilmede dil önemli bir öğedir. Dünya dili olan İngilizceyi öğrenmek bu anlamda son derece kıymetlidir.

İş İngilizcesi öğreten uygulamaların pek çok hedefi vardır. İlk önce küreselleşen dünyaya adapte olabilmenizi, aynı doğrultuda meslektaşlarınızla rahatça konuşabilmenizi isterler. Çalışma hayatında ikna edici ve etkileyici konuşmak önemlidir. Uygulamalar bu becerinizi artırmanıza yardımcı olur. Konuşma yaparken ses tonu ve vurgulama sizi dinleyenlerin hakkınızda bir yargıya varmalarına sebep olur. Ne kadar iyi ve doğru bir tonlama yaparsanız, dil becerilerinizi geliştirirseniz bu kariyerinizde olumlu bir yükselmeye yol açacaktır. Dil becerisini geliştirmek için bu konuda uzman kişilerden eğitim almak şart. Bu kişiler sizlere sundukları programlarda satış, borsa, pazarlama, şirket stratejisi, ekonomi, küreselleşme, çalışanları yönetme, etkili ve ikna edici e- mail yazma, operasyon yönetimi gibi iş dünyasında gerekli olan konuları öğretmeyi amaçlarlar. İki tip İş İngilizcesi programı bulunur. Bunlardan ilki, standart 20 ders olarak sunulan ve ek olarak haftada 8 saat sunulan derslerdir. Daha çok bu program tercih edilir. Diğeri ise 25 veya 30 dersten oluşan yoğun programlardır.

Benzer Yazılar

İngilizce Mülakat Soruları-Cevapları

Telefonda İngilizce